Stichting Mefiboseth logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 44.09

11 donateurs

Stichting Mefiboseth

Stichting Mefiboseth: toekomst voor gehandicapten in India

Mefiboseth realiseert in India opvang voor meiden met een lichamelijke beperking.

Vrouwen en gehandicapten hebben in India vaak een ondergeschikte positie in de maatschappij. Onderwijs en therapie wordt voor hen vaak niet nodig geacht. Mefiboseth wil hier graag verandering in brengen. Naast het zorgen voor basisonderwijs ontvangen deze kinderen de noodzakelijke therapie├źn, operaties en/of revalidatie. Verder ontvangt het kind - als het ouder is - een beroepstraining, zodat het mogelijk in eigen levensonderhoud zal kunnen voorzien.

Bij al deze vormen van hulpverlening wordt, indien mogelijk, gebruik gemaakt van scholen en instellingen in de omgeving van het tehuis. Het uiteindelijk doel van de hulpverlening is dat de kinderen integreren in de maatschappij.

Uw bijdrage gaat, via YouBeDo, naar het huis, waar de kinderen opgevangen worden: 'Ananda Nilayam', 'House of Joy', oftewel in het Nederlands: Huis van Vreugde.

De naam van onze stichting is afgeleid van de persoon Mefiboseth uit de Bijbel die kreupel was aan beide voeten. Al het werk van onze stichting wordt verricht vanuit een christelijke visie op het leven.

Voor meer informatie kunt u onze site bekijken: www.mefiboseth.nl of beantwoorden we graag uw vragen via de email: info@mefiboseth.nl

 

 

Website: http://www.mefiboseth.nl/