Dream4kids logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 397.10

63 donateurs

Dream4kids

Dream4Kids organisereert droomdagen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar die kampen met een jeugdtrauma. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids ondersteunt de medische en psychische behandeling door de allergrootste dromen van kinderen in vervulling te laten gaan tijdens een droomdag. Hierdoor wordt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden doorbroken en krijgen ze weer moed en energie om in dromen te geloven. Na de droomdag worden de kinderen jaarlijks uitgenodigd op de grote clubdag van Dream4Kids. De droomkinderen worden dus niet uit het oog verloren!

De droomdagen hebben een groot effect

De Radboud Universiteit toont met wetenschappelijk onderzoek aan dat de droomdagen van Dream4Kids daadwerkelijk helpen bij het verwerken van een traumatische ervaring. Ze vormen een waardevolle toevoeging op de behandeling bij een therapeut en hebben effect op het functioneren thuis en op school. Ook behandelend therapeuten en Jeugdzorg zien dat de stemming van de kinderen in zijn geheel verandert en het zelfvertrouwen verhoogd wordt.

Jouw hulp geeft kinderen met een trauma een nieuwe start

Dream4Kids heeft al meer dan 1000 dromen verwezenlijkt. Jouw donatie via YouBeDo wordt zeer gewaardeerd. Uiteraard kun je ook op andere manieren helpen. Zo kun je dreamchaser worden, een actie organiseren of het gratis lespakket inzetten op een school of vereniging.

Website: http://www.dream4kids.nl