NO KIDDING Stopt kindermishandeling logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 5,996.84

582 donateurs

NO KIDDING Stopt kindermishandeling

Kindermishandeling

NO KIDDING wil een publieksbeweging in gang zetten waarbij kindermishandeling ) verder) wordt voorkomen. Dit wil NO KIDDING bereiken door het taboe op kindermishandeling te doorbreken en kindermishandeling hiermee voelbaar, zichtbaar en bespreekbaar te maken. Op deze manier wordt het bewustzijn rond aard, ernst en omvang van kindermishandeling vergroot.
 
NO KIDDING wil de ogen van Nederland openen, de slachtoffers van kindermishandeling uit het isolement te halen, warmte, liefde en hoop voor de toekomst te geven. Dit wilt NO KIDDING bereiken door het stimuleren van de eigen verantwoordelijkheid van de Nederlandse bevolking.

Dit doet NO KIDDING door het organiseren van landelijke en regionale projecten. Door scholing op meerdere HBO’s en door het geven van voorlichtingen. Dit alles wordt georganiseerd in samenwerking met ervaringsdeskundige die als geen ander weten hoe het is om mishandeld te worden. Op deze manier wordt het onderwerp kindermishandeling voelbaar en ontstaat er een manier waarop het mishandelde kind geholpen kan worden.

Als voorbeeld kunnen we de uitspraak van een ervaringsdeskundige geven: “De conciërge die mijn band plakte was mijn held”. Het  zijn kleine stappen, maar het heeft grote gevolgen….

NO KIDDING, Stop kindermishandeling
http://www.nokidding.nl/
 

Website: http://www.nokidding.nl/