Dier En Project  logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 161.98

24 donateurs

Dier En Project

Wie zijn wij:
Dier en Project is een organisatie die is opgericht door en voor dierenliefhebbers. De Stichting Dier en Project heeft geen betaalde medewerkers, maar bestaat uit een groep vrijwilligers die ieder op geheel eigen wijze een steentje bijdragen aan deze stichting. Dier en Project is een absolute non-profit organisatie die dierenvrienden wel moet aanspreken.                         


Wat doen wij:
Wij zetten ons overal, waar maar mogelijk en nodig is, in om het welzijn der dieren te bevorderen. De Stichting heeft zich ten doel gesteld om door middel van organisatie van grote en kleine projecten ondersteuning te verlenen aan dieren in nood. Echt alle dieren, en de bijzondere mensen die daar zo nauw mee zijn verbonden, hebben onze aandacht.
Van Cavia-rusthuis tot de opvang van de zogenaamde dansende beren.
Onze projecten zijn zeer uiteenlopend, evenals het mogelijk begunstigde doel waarvoor ze georganiseerd kunnen worden.


Hoe doen wij dat:
Met het uitgeven van boeken over dieren, organiseren van o.a. een rasloze dag voor honden, een kunstveiling en nog veel meer hopen wij actief en financieel bij te kunnen dragen aan het bevorderen van het welzijn der dieren.
Een ieder die op welke wijze dan ook betrokken is bij onze activiteiten doet dat uitsluitend omdat hij het hart voor dieren op de juiste plaats heeft zitten.


Steun ons:
Dier en Project geeft kansloze dieren een kans en maakt verborgen dierenleed zichtbaar, zodat we er samen iets aan kunnen doen! Steun ons!
Alle giften zijn welkom maar vanaf 3,= euro per maand bent u al vaste donateur van Dier en Project. In ons donateursblad geven wij volledig openheid van zaken zodat u ons, de dieren en onze acties volledig kunt volgen.
Uw gift wordt uiteraard volledig en rechtstreeks aan de dieren besteed.
Voor een dier in nood kunt u altijd een beroep op ons doen en waar en wanneer het tot onze mogelijkheden behoort komen wij te hulp.
Stort uw gift op giro 9677527 of vraag via de email info@dierenproject onze folder aan.

Voor meer informatie, suggesties en op- of aanmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Dier en Project is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 20116310. Voor inzage in onze notarieel vastgelegde statuten kunt u altijd even contact met ons opnemen.

 

Website: http://www.dierenproject.nl