Join!forkids logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 138.52

13 donateurs

Join!forkids

Deze stichting is inmiddels opgeheven.

Stichting Join!forkids was een particuliere organisatie die werkte voor particulieren, bedrijven en scholen die geld wilden doneren aan een goed doel in vele landen in de wereld. Join!forkids zag het als haar taak om te zorgen dat het geld daar komt waarvoor het bedoeld is, namelijk bij de kinderen. Een organisatie waarop kleinschalige kinderprojecten van Nederlandse initiatiefnemers in het buitenland een beroep konden doen om voor hen fondsen te werven in Nederland. Voorwaarde voor Join!forkids is 100% transparantie bij de besteding van het geld.

Dromen realiseren voor kinderen!
Voor ons de normaalste zaak van de wereld dat een kind drie keer per dag te eten krijgt, een huis en een bed heeft, niet hoeft te werken maar naar school gaat. Voor heel veel kinderen in de wereld is dit een luxe, een kans die Join!forkids hen bood. Een kans om via educatie zich te ontworstelen uit de cirkel van verslaving, werken, op straat leven, hongerig en alleen zijn. Een kind van 8 jaar dat voorheen op straat leefde, zit nu op school, wordt liefdevol opgevangen en is vastberaden dokter te worden.

Dankzij Join!forkids gaan er vele kinderen wereldwijd naar school. Deze kinderen vind je onder andere in de aangesloten kinderprojecten in Peru, Honduras, Kenia, de Filippijnen, Indonesië, Guatemala en Thailand. Join!forkids zorgde dat kinderen weer durven dromen. Via kleine projecten geleid door Nederlanders ter plaatse ervaren kinderen hoe bijzonder en uniek ze zijn. Ze worden begeleid om vanuit hun eigen kracht weer aan het roer van hun eigen leven te gaan staan. Zo worden dromen werkelijkheid!
Het kinderproject besteedde de donaties van Join!forkids aan het doel waarvoor het gegeven was en Join!forkids zag hier actief op toe.

Join!forkids CHANGING LIVES CHANGING WORLDS

Website: http://www.joinforkids.org