BONT logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 278.73

13 donateurs

BONT

Stichting BONT verzorgt speciale begeleiding in clubverband voor (verstandelijk) beperkte jongeren tussen de 12 en 22 jaar. Het speciale aan BONT is dat de begeleiding en het bestuur geheel bestaan uit studenten, wat als voordeel heeft dat de jongeren een ‘gelijkvloerse’ relatie hebben met de begeleiders.

BONT richt zich erop om de jongeren, samen met onze student-begeleiders, “spelenderwijs” nieuwe ervaringen op te laten doen, dingen te leren die hen stimuleren in hunontwikkeling en hen laten genieten van de simpele dingen in het leven die iedere andere puber ook zou doen of willen. 

 

Het ontwikkelen van een ‘eigen’ sociaal netwerk gaat vanzelf tijdens het ondernemen van leuke activiteiten bij BONT  Op deze manier wordt een sociaal isolement van  deze vaak zo kwetsbare doelgroep voorkomen. 

 

In en vanuit ons BONe Clubhuis aan de Hillegondastraat 19 in Rotterdam en binnenkort ook in Zuid-Limburg draaien de verschillende clubs. Een aantal vindt wekelijks plaats na school (zoals de MeidenClub en KookClub) en andere clubs zijn juist actief ieder weekend of in de schoolvakanties (zoals de ExtraClub en VakantieClub). BONT organiseert ook regelmatig een BONT Weekend- of MidWeekWeg.

  

Het kan niet BONT genoeg!

 

Voor meer informatie en/of vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om het een en ander uit te komen leggen in een persoonlijk gesprek.

 

Contact gegevens:

Website: http://www.stichtingbont.nl

Email adres: contact@stichtingbont.nl

Telefoonnummer: 0647071317

 

 

Website: http://www.stichtingbont.nl