Kinderdroomwens logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 5,990.44

480 donateurs

Kinderdroomwens

Stichting Kinderdroomwens is een stichting die zich inzet voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar die een ernstig trauma hebben. Denk daarbij aan het verlies van broertje of zusje, van een ouder, het lijden aan een langdurige of ernstige ziekte, misbruik of mishandeling. Daarnaast is Stichting Kinderdroomwens 

actief in het ondersteunen van getraumatiseerde jongeren in de leeftijd van 15 tot 25 jaar. Zij zijn bijvoorbeeld vastgelopen in de maatschappij, met hun scholing of werk. Soms zitten zij met zichzelf in de knoop en hebben richting nodig hebben in het leven.

Wat deze stichting zo bijzonder maakt is dat zij kleinschalig werkt. We werken alleen met vrijwilligers, onbezoldigde bestuursleden en een directeur. Zo is de overhead minimaal en kunnen donaties maximaal ten goede komen aan de kinderen en hun gezinnen.

In alles wat we doen, proberen wij met zo weinig mogelijk middelen een maximaal effect te bereiken. De nadruk bij de stichting ligt dan ook op ervaren, beleven, ontmoeten, lotgenoten in verbinding brengen met elkaar en zelfvertrouwen creëren.

Stichting Kinderdroomwens werkt op vier manieren.

- via de FamilieVierdaagse: korte vakanties voor kinderen met hun familie/verzorgers

- via het JongerenBoostcamp

- via de vervulling van individuele immateriële droomwensen

- via de zogenaamde 'Kanjerdagen'.

Website: http://www.kinderdroomwens.nl


Voltooide projecten van Kinderdroomwens

Maak een droomwens mogelijk voor een getraumatiseerd kind

Kinderdroomwens

Doelbedrag € 500,00
Nederland

Hiermee maakt u een individuele droomwens van een kind mogelijk.Het gaat hierbij om een hartenwens van een kind dat een ernstig trauma heeft. Wensen die vervuld worden zijn immaterieel en individueel. Het gaat dus niet om spullen, maar om dingen beleven,mensen ontmoeten en contact maken. Wil een kind een keer met de politie mee of een dagjefotomodel zijn, dan zorgen wij daarvoor. Een keer een balletje trappen met hun voetbalheld tijdenseen training, wij gaan ervoor!

Lees meer Lees minder