Fonds Psychische Gezondheid logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 265.02

65 donateurs

Fonds Psychische Gezondheid

Gezond zijn en blijven, dat wil iedereen. Toch is een goede gezondheid niet vanzelfsprekend. We krijgen in ons leven te maken met problemen: lichamelijke maar ook psychische aandoeningen. Meestal zijn de gevolgen te overzien en worden we snel weer beter. Vanzelf of met de hulp van een arts of specialist. Soms echter is er meer aan de hand en zijn de gevolgen ingrijpend en langdurig. Zolang er mensen zijn die lijden en geen zicht hebben op een beter leven, is er nog een wereld te winnen.


Fonds Psychische Gezondheid
Al meer dan 60 jaar komt Fonds Psychische Gezondheid op voor mensen met psychische problemen. Door wetenschappelijk onderzoek en zorgprojecten te financieren naar vernieuwende behandelmethoden. Ook bieden wij betrouwbare voorlichting aan en een hulplijn via onze partner Korrelatie.

Wat u kunt doen 
Wilt u in actie komen voor mensen met psychische problemen? Dat kan. Met uw aankoop bij Youbedo draagt u bij aan de ontwikkeling van effectieve behandelingen en helpt u mee de omvang en ernst van psychische problemen te bestrijden. Sla met ons de handen ineen. Geef hen die onze hulp dringend nodig hebben een kans om te herstellen, deel te nemen aan onze samenleving en gezond oud te worden. 

 

Website: http://www.psychischegezondheid.nl