Natuur & Milieu logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 306.05

74 donateurs

Natuur & Milieu

Natuur & Milieu zet zich met hart en ziel in voor een duurzame en gezonde wereld. Samen met mensen, bedrijven en overheden willen wij het verschil maken met schone energie, slimme mobiliteit en gezond voedsel.

We gebruiken met zijn allen meer van de aarde dan er beschikbaar is, en daardoor raakt de aarde overbelast. Als we zo doorgaan, hebben we rond 2040 twee aardbollen nodig. Vaak hebben we het niet eens in de gaten, maar kleine dingen in ons dagelijks leven kunnen een grote impact hebben op het milieu.


Met zijn allen kunnen wij helpen om de balans tussen natuur en mens te herstellen, en de aarde, onszelf en volgende generaties een toekomst te bieden door te kiezen voor duurzaamheid. Natuur & Milieu zet zich op verschillende manieren in voor het versnellen van een duurzame samenleving. Enkele dingen die wij doen zijn bijvoorbeeld: 

·        De A15 omtoveren in een elektrische snelweg, waar elektrische auto’s rijden op stroom die duurzaam langs de snelweg is opgewekt

·        1,5 miljoen lekkere vleesvervangers uitdelen, om zo te laten zien dat flexitariër zijn ook lekker kan zijn

·        Duizenden mensen overtuigen om duurzame stroom op te wekken met zonnepanelen van eigen dak


Zo werken wij met zijn allen aan een duurzame toekomst. Natuur & Milieu wil dat het voor u (ook) leuk, makkelijk èn betaalbaar is om milieuvriendelijke keuzes te maken. Help ook mee om duurzame ontwikkelingen te versnellen zodat de elektrische auto een normaal onderdeel van ons straatbeeld wordt en de flexitariër de norm in supermarkt en restaurant is. En zodat elk huishouden voorzien is van schone stroom van windmolens en zonnepanelen. Kies voor een duurzame wereld en steun Natuur & Milieu.  

Website: http://www.natuurenmilieu.nl/home/