Geef aan leerkrachten die kinderen helpen spreken

De Boossa school, 12 kilometer ten noorden van de stad Galle, is een normale school metklassen van grade 1-11. In 2005 zijn wij, in samenwerking met onze lokale partner, deBoossa Aid Development Foundation, een Special Education Unit begonnen. Een klasvoor kinderen met een verstandelijke beperking. Veelal kinderen met het syndroom vanDown. Deze klas bestaat inmiddels uit 25 kinderen uit de omgeving van Boossa. Deleerkrachten krijgen regelmatig bijscholingen en vrijwilligers uit Nederland metverschillende competenties hebben veel kennis overgedragen.

Doelbedrag van dit project

€ 400,00,-

100%

Doelstelling

Het doel is om de talenten van de kinderen te helpen versterken en ontwikkelen. Daarnaast krijgen de kinderen wekelijks spraaklessen van een logopediste.

Kosten

Tot nu toe worden alle kosten van dit project door Carelanka gedragen. Voor bepaaldeonderdelen, zoals voeding zijn al vaste, geoormerkte donaties. Voor de salarissen van deleerkrachten is dat nog niet het geval. De kosten van de logopediste bedragen €400,--per jaar. Een geoormerkte donatie voor haar salaris zou geweldig zijn.

Project locatie

Galle, Sri Lanka

Carelanka

Elke donatie maakt verschil. Bekijk hoe jij kunt helpen.

Laat vrienden of bekenden helpen.

Laat vrienden of bekenden weten dat ze dit project kunnen helpen door een boek te bestellen via YouBeDo en daarbij dit project te kiezen.

Koop al je boeken bij YouBeDo.

Koop voortaan al je boeken bij YouBeDo. In de miljoenen beschikbare titels zit altijd wel een geschikt boek dat het lezen meer dan waard is.

YouBeDo Boeken

Geef een YouBeDo boekenbon.

Ben je op zoek naar een cadeau waarmee je iemand een enorm plezier doet en tegelijkertijd de wereld een stukje beter maakt?

Bekijk de boekenbonnen