Workshop Personal branding voor 200 jongeren uit aandachtswijken

Jezelf op de juiste manier kunnen presenteren, is een “life skill” waar je een heel leven lang profijt van hebt. Geef jongeren waarvoor dit niet vanzelfsprekend is de kans om zichzelf op een positieve manier te ontwikkelen. Wij willen 200 jongeren uit aandachtswijken inspireren en motiveren om met personal branding aan de slag te gaan zodat zij zichzelf zowel on- als offline positief op de kaart kunnen zetten.
 
De Krajicek Foundation wil dat ieder kind sociaal veilig en sportief kan opgroeien. In Nederlandse aandachtswijken leggen wij daarom multifunctionele sportvelden (Krajicek Playgrounds) aan zodat kinderen dicht bij huis in een veilige omgeving met elkaar kunnen buiten spelen en sporten.
Wat de Krajicek Foundation uniek maakt, is dat kinderen actief begeleid en gemotiveerd worden door jongeren uit de buurt. Krajicek Scholarshippers zijn jongeren die in ruil voor een studiebeurs per studiejaar ten minste 100 uur aan sport- en spelactiviteiten organiseren op en rondom hun eigen Krajicek Playground.
Naast een studiebeurs willen wij deze jongeren extra handvatten geven om zichzelf positief te
kunnen ontwikkelen. We organiseren daarom diverse bijeenkomsten waarin we aan de slag gaan met uiteenlopende thema’s aan de slag zoals persoonlijk leiderschap, conflicthantering en sportbegeleiding.
Een belangrijk onderwerp is “personal branding”. Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe presenteer ik mijzelf? En hoe profileer ik mijzelf online? Weten hoe je jezelf op de juiste manier kunt presenteren, is een “life skill” waar je een heel leven lang profijt van hebt. Geef jongeren waarvoor dit niet vanzelfsprekend is de kans om zichzelf op een positieve manier te ontwikkelen. Wij willen 200 jongeren uit aandachtswijken inspireren en motiveren om met personal branding aan de slag te gaan zodat zij zichzelf zowel on- als offline positief op de kaart kunnen zetten. Met het bedrag kunnen wij een motivational speaker uitnodigen, workshops personal branding voor 200 Krajicek Scholarshippers organiseren en hen voorzien van een handig naslagwerk met tips & tricks.
 
Doelstelling
Ons project is geslaagd als 200 Krajicek Scholarshippers de skills hebben om zichzelf on- en offline positief te presenteren.
 
Locatie
De workshop wordt georganiseerd op een centrale locatie in Nederland in de omgeving van Utrecht.

Doelbedrag van dit project

€ 10.000,00,-

63%
€ 6.321,48 gedoneerd. Er is nog € 3.678,52 nodig.

Ons project is geslaagd als 200 Krajicek Scholarshippers de skills hebben om zichzelf on- en offline positief te presenteren.

Met dit bedrag kunnen wij 200 jongeren waarvoor dit niet vanzelfsprekend is de kans geven om zichzelf op een positieve manier te ontwikkelen. Wij nodigen een bekende influencer uit om een motivational speech te houden, 200 jongeren kunnen de workshop “personal branding” onder professionele begeleiding volgen en zij krijgen een handig naslagwerk met tips & tricks zodat zij het geleerde ook direct in de praktijk kunnen brengen.

Project locatie

In de omgeving van Utrecht

Krajicek Foundation

Elke donatie maakt verschil. Bekijk hoe jij kunt helpen.

Laat vrienden of bekenden helpen.

Laat vrienden of bekenden weten dat ze dit project kunnen helpen door een boek te bestellen via YouBeDo en daarbij dit project te kiezen.

Koop al je boeken bij YouBeDo.

Koop voortaan al je boeken bij YouBeDo. In de miljoenen beschikbare titels zit altijd wel een geschikt boek dat het lezen meer dan waard is.

YouBeDo Boeken

Geef een YouBeDo boekenbon.

Ben je op zoek naar een cadeau waarmee je iemand een enorm plezier doet en tegelijkertijd de wereld een stukje beter maakt?

Bekijk de boekenbonnen