image of Aan de slag met Java en JavaFX

Aan de slag met Java en JavaFX

Door Gertjan Laan
Nederlands | Paperback | 2018  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 49,95

Samenvatting

Aan de slag met ... is een boekenreeks voor hbo-ict. Elk boek behandelt een specifiek softwarepakket of programmeertaal. Op de website www.aandeslagmetjava.nl kunnen studenten toetsen en oefeningen maken en extra studiemateriaal raadplegen. Daarmee bereiden zij zich optimaal voor op het tentamen.

Over de inhoud

Aan de slag met Java en JavaFX maakt je wegwijs in de wereld van Java. Met de komst van Java 8 is JavaFX een geïntegreerd onderdeel van Java, wat het mogelijk maakt modern uitziende applicaties te maken. Het boek is bestemd voor beginnende Java-programmeurs, studenten die Java moeten leren en iedereen die wil weten wat een klasse, object, methode of interface is.

Java is een objectgeoriënteerde programmeertaal. Alle - vaak abstracte - concepten die daarbij horen worden vanaf het eerste hoofdstuk glashelder uitgelegd en aan de hand van zo'n 150 goedgekozen voorbeelden gedemonstreerd. Aan de slag met Java en JavaFX richt zich naast het programmeren van applicaties op de basisprincipes van objectgeoriënteerd ontwerpen en programmeren.

Dankzij de vele vragen en gevarieerde opgaven in het boek en de website www.aandeslagmetjava.nl (met directe feedback!) is Aan de slag met Java en JavaFX zeer geschikt als cursusmateriaal dat door studenten zelfstandig kan worden doorgewerkt.

Productspecificaties

Auteur(s)
Gertjan Laan
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
989
Uitgavejaar
2018
Afmetingen
241x171x18 mm
Gewicht
542 gram
Druk
5
ISBN10
9024415667
ISBN13
9789024415663