image of Dansen met de duivel

Dansen met de duivel

Door Michel Exel
Nederlands | Paperback | 2020  

1-2 werkdagen

€ 19,95

Samenvatting

op weg naar nationale beroemdheid worden de verleidingen van seks, drank en drugs zanger/presentator Michel Exel bijna fataal. Hij blijkt woest aantrekkelijk voor meisjes, vrouwen én mannen en drugs blijken makkelijker verkrijgbaar dan brood bij de bakker. ‘Dansen Met De Duivel’ is het even rauwe als eerlijke verslag van zijn jarenlange strijd om ook zonder deze hulpmiddelen het leven te vieren. Nietsontziend eerlijk voor zijn omgeving en zichzelf en met ijzeren zelfdiscipline herwint Michel Exel uiteindelijk zijn eigenwaarde en daarmee het leven en de liefde.

‘Dansen Met De Duivel‘ biedt boeiende inkijkjes in het verborgen leven van feestend Nederland en kan zo dienen als ‘Handleiding bij de overmatige consumptie van seks, drank en drugs. Inclusief tips voor overleving’ voor scholieren, studenten en artiesten en iedereen die zichzelf in het uitgaansleven kwijt zou kunnen raken.

Het boek is daarnaast een must read voor professionals in de zorg en opvoedkunde en voor mensen die in persoonlijke groei, psychologie en seksualiteit geïnteresseerd zijn. ‘Dansen Met De Duivel‘ is ook een boek over inspiratie en motivatie. Over jezelf verliezen, herpakken en weer doorgaan. Over jezelf herprogrammeren en geluk vinden in een meer alledaags bestaan. Over het leven willen onderzoeken en antwoorden vinden op vragen die iedereen heeft. Zoals: Wie ben ik?

Productspecificaties

Auteur(s)
Michel Exel
Taal
Nederlands
NUR Code
641
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
211x130x16 mm
Gewicht
224 gram
Druk
1
ISBN10
9463388737
ISBN13
9789463388733