Subcategorieën van computer & internet

Excel voor professionals

Wim de Groot

Paperback
Nederlands
2013

Microsoft Excel vervult in kleine en grote bedrijven een belangrijke rol bij het dagelijkse kantoorwerk. Met het programma valt veel tijdwinst te behalen, zeker als u er efficiënt mee kunt werken. Hoe meer mogelijkheden van Excel u kent, des te beter benut u de kracht van dit veelzijdige programma.

Dit boek is geschreven om te laten zien hoe Excel werkt. U leert niet alleen wat u moet doen, maar vooral waarom. Ruim 1200 voorbeelden van formules worden zó uitgelegd, dat u ze kunt toepassen in uw eigen werk.

Nadat in het eerste hoofdstuk tips worden gegeven om sneller met Excel te werken, gaat het boek de diepte in. Behandeld worden onder meer:

- Lijsten weergeven, sorteren,... Lees meer

Paperback - Nederlands - 2013

Nieuw

Programmeer je eigen iPhone...

Uithoorn Studio Visual Steps

Paperback
2017
Nederlands

Programmeer je eigen iPhone en iPad apps is geschikt voor iedereen die droomt van het maken van de volgende must-have, top 10-app! De eenvoudig te volgen voorbeelden in dit boek laten je op een speelse manier starten met het creëren van je eigen apps.... Lees meer

Tip!

Websites maken met gratis...

Eric Tiggeler

Paperback
2012
Nederlands

Een professionele website maken voor een bedrijf, club of vereniging ... dat kun je zelf! Met gratis software. Maar hoe begin je? Wat heb je nodig? Wat zijn de beste programma's en tools? Websites maken met gratis software legt stap voor stap uit hoe... Lees meer