image of Het Photoshop Lagen boek

Het Photoshop Lagen boek

Door Johan W. Elzenga
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 20,-

Samenvatting

Hoewel Adobe Photoshop al sinds versie 3.0 lagen kent, passen veel gebruikers van dit programma deze mogelijkheid weinig of nooit toe. Dat is jammer, want het werken met lagen biedt veel mogelijkheden die op andere manieren niet of nauwelijks uitvoerbaar zijn. De kracht van Photoshop ligt juist besloten in lagen! Daarnaast maken lagen het mogelijk om op een zogenaamde ‘niet-destructieve’ manier te werken. Dat betekent dat alle bewerkingen onafhankelijk van elkaar ongedaan kunnen worden gemaakt, of kunnen worden aangepast. Zonder lagen zou je waarschijnlijk helemaal opnieuw moeten beginnen.

Lees wat je allemaal met lagen kunt doen - er gaat een nieuwe wereld voor je open! Niet alleen voor het verbeteren van foto's, maar juist ook voor de leuke en indrukwekkende bewerkingen die je met foto's kunt uithalen, zijn lagen eigenlijk onmisbaar. Je wilt bijvoorbeeld twee foto's in elkaar laten overvloeien? Of dingen in een foto plaatsen die daar oorspronkelijk helemaal niet stonden? Tekst aan een foto toevoegen om een mooie ansichtkaart te maken? Dat gaat allemaal met lagen.

Al deze mogelijkheden - en nog veel meer - worden behandeld in het Photoshop Lagen Boek. Aan de hand van aansprekende voorbeelden wordt uitgelegd wat lagen doen en hoe je ze op professionele manier gebruikt. Het boek is geschreven op basis van Photoshop CC 2019, maar de meeste voorbeelden zijn ook met eerdere (en latere) versies van Photoshop uitvoerbaar. Los van de eerdere voorbeelden gaat het o.a. om:

– Laagstijlen

– Maskers

– Tekstlagen

– Geavanceerd overvloeien

– Lagen groeperen

– Automatisch uitlijnen

Productspecificaties

Auteur(s)
Johan W. Elzenga
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
991
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
240x168x9 mm
Gewicht
292 gram
Druk
2
ISBN10
9492404273
ISBN13
9789492404275