image of Inleiding ERP met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Inleiding ERP met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Door Hans van der Hoeven
Nederlands | Paperback | 2020  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 27,95

Samenvatting

In dit boek leer je werken met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het boek is gebaseerd op de nieuwste versie van Dynamics. De opvolger van Microsoft Dynamics NAV heet namelijk

Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Auteur Hans van der Hoeven heeft het boek herzien en heeft daarbij eerder de beginselen van het werken met Microsoft Dynamics 365 Business Central gepresenteerd. Het is een boek waar studenten achter de knoppen een real-life ERP systeem verkennen, in de totale breedte van ERP.

Het boek is niet voor een specifieke HBO-opleiding bedoeld, maar kan worden gebruikt als een algemene inleiding voor vrijwel elke opleiding waar ERP tot het curriculum behoort. De auteur neemt de lezer mee langs allerhande processen van een handelsonderneming, zoals het verkoopproces, het inkoopproces, het financieel beheersingsproces en het personeelsproces. De nadruk ligt op het toepassen van de uitleg op concrete bedrijfssituaties.

In dit boek wordt gebruik gemaakt van de Role Tailored Client, waarbij de userinterface bepaald wordt door de rol waarmee de gebruiker inlogt in het systeem. Zo krijgt een inkoper een geheel andere werkomgeving dan bijvoorbeeld een magazijnmedewerker. Hierdoor wordt het voor de student ook veel duidelijker dat er regelmatig een rolwisseling optreedt en krijgt hij meer grip op het verloop van het proces. Business Central is via een browser te gebruiken.

Productspecificaties

Auteur(s)
Hans van der Hoeven
Taal
Nederlands
NUR Code
786
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
268x195x8 mm
Gewicht
243 gram
Druk
1
ISBN10
9492141183
ISBN13
9789492141187