image of Internet of things in bedrijf

Internet of things in bedrijf

Door Maciej Kranz
Nederlands | Paperback | 2017  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 24,99

Samenvatting

NEW YORK TIMES BESTSELLER.

In de afgelopen vijf jaar is Internet of Things (IoT) uitgegroeid tot dé technologische ontwikkeling waarover iedereen praat. Na personen worden nu ook miljarden 'dingen' aangesloten op internet en dat levert een schat aan informatie en mogelijkheden op. Mist jouw organisatie de boot? Leer met behulp van dit boek wat IoT voor jouw organisatie kan betekenen en hoe je het kunt inzetten om de concurrentie voorbij te streven.

De Amerikaanse editie van dit boek schoot na verschijnen direct naar de top van de New York Times-bestsellerlijst. 'Internet of Things in bedrijf' is geschreven voor managers en professionals en bevat talloze praktijkvoorbeelden van organisaties over de hele wereld zodat je kunt leren van de ervaringen van anderen. Maciej deelt in dit boek zijn succesrecept voor IoT en vertelt welke vier IoT-toepassingen snel rendement opleveren. Je krijgt bovendien advies op het gebied van beveiliging, personeel en verandermanagement en een vooruitblik op toekomstige trends en ontwikkelingen.

Maciej Kranz is een pionier op het gebied van IoT. Hij is Vice President van de Corporate Strategic Innovation Group van Cisco Systems en geeft leiding aan het team dat nieuwe bedrijven ondersteunt en interne innovatie aanjaagt. Samen met klanten, partners en start-ups die zijn aangesloten bij het wereldwijde netwerk van Cisco Innovation Centers bedenken ze nieuwe oplossingen gebaseerd op IoT. Vóór deze rol was hij algemeen directeur van Cisco's Connected Industries Group die IoT-producten levert aan grote industriële klanten.

'Een fascinerend boek dat Internet of Things tot leven brengt.' − CHEMISTRY INDUSTRY JOURNAL

Productspecificaties

Auteur(s)
Maciej Kranz
Taal
Nederlands
Vertaler
Willem Krijger
NUR Code
986
Uitgavejaar
2017
Afmetingen
230x151x25 mm
Gewicht
608 gram
Druk
1
ISBN10
9492790041
ISBN13
9789492790040