image of Luister!

Luister!

Door Dale Carnegie
Nederlands | Paperback | 2020  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 24,50

Samenvatting

Iedereen vindt het leuk om over zichzelf te praten. Van de schoonheidssalon tot de directiekamer delen mensen hun gevoelens, ideeën en gedachten over elk onderwerp dat je maar kunt bedenken. Maar als iedereen aan het praten is, wie luistert er dan?

Raak je gefrustreerd wanneer je met iemand op je werk of in de privésfeer praat? Weet je niet waarom je altijd maar dezelfde gesprekken voert? Luister! van Dale Carnegie kan je helpen om door die barrières heen te breken en de diepe betekenisvolle relaties te creëren die je altijd al had willen hebben.

Dale Carnegie’s Luister! De kunst van effectieve communicatie is een grondige verkenning van de kunst van het luisteren als een instrument om relaties mee op te bouwen. Wat zijn de factoren die effectief luisteren creëren? Hoe kun je decoderen wat iemand echt probeert te zeggen? Wat als ze boos worden wanneer ze praten? Wat als jij boos wordt? Hoe kun je luisteren zodat de ander zich gehoord voelt?

Over de auteur

Dale Carnegie (1888-1955) is een Amerikaanse auteur en trainer. Hij ontwikkelde cursussen in persoonlijke groei, verkopen, hoe met mensen om te gaan, spreken in het openbaar, e.d.

Hij heeft tientallen boeken geschreven, waaronder een biografie van Abraham Lincoln, met de titel Lincoln the Unknown. De basis van al zijn boeken en trainingen is dat je het gedrag van anderen kan beïnvloeden, indien je eerst je eigen gedrag verandert.

Productspecificaties

Auteur(s)
Dale Carnegie
Redacteur(s)
Petra Versteegh-Vendelmans
Taal
Nederlands
Vertaler
Luuk Zandstra
Categorie
NUR Code
810
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
241x166x25 mm
Gewicht
528 gram
Druk
1
ISBN10
9492665360
ISBN13
9789492665362