image of Sansaar

Sansaar

Door Esmeralda de Vries
Nederlands | Paperback | 2020  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 14,95

Samenvatting

Sansaar. De hoeders.

Als zijn grootouders onder mysterieuze omstandigheden van de aardbodem lijken verdwenen, is Achon vastberaden om ze te gaan vinden. Na een vergeefse zoektocht van bijna een jaar staat hij op het punt om op te geven als hij onverwachts een aanwijzing krijgt.

Hij ontdekt Sansaar; een wereld waarin bijna alles in- en uitklapbaar is. Waar ondergrondse wezens zich onzichtbaar kunnen maken en waar mensen op reusachtige tragonders rondtrekken over weidse grindvlaktes. Hun missie is om de oude wereld van voor ‘de vernietiging’ te herstellen door een keten van oases te creëren.

Achon komt er achter dat zijn opa en oma niet zijn wie ze zich voordoen. Waarom zijn ze verdwenen en waarom worden één voor één de oases vernietigd? Niet alleen de bewoners van Sansaar zijn in gevaar; alles dreigt uit evenwicht te geraken.

Esmeralda de Vries heeft een voorliefde voor mechanica en nutteloze apparaatjes maar ook voor steampunk en fantasyverhalen. Op jonge leeftijd tekende ze ingewikkelde actie-reactie constructies waar haar ouders niet veel van begrepen. Later raakte ze geïnspireerd door het boek City of Ember van schrijfster Jeanne DuPrau en begon zelf met schrijven.

Sansaar. De Hoeders is haar eerste boek.

Esmeralda woont in de bossen rond Almere samen met haar man en dochter. Overdag vermomt zij zich als IT manager.

Productspecificaties

Auteur(s)
Esmeralda de Vries
Redacteur(s)
Eveline Broekhuizen, Eva Disselhoff
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
334
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
229x153x19 mm
Gewicht
552 gram
Druk
1
ISBN10
9083084000
ISBN13
9789083084008