image of Speel het spel

Speel het spel

Door Ellis Bartholomeus
Nederlands | Paperback | 2020  

1-2 werkdagen

€ 22,50

Samenvatting

Bekijk de wereld door een speelse bril en ontdek wat dat betekent voor je manier van denken.

Spelen biedt een veilige omgeving om te ontdekken, uit te proberen en te falen. Bij een spel mag je fouten maken, zodat je sneller leert. Ook word je uitgedaagd om van perspectief te veranderen en oplossingen te zoeken die niet meteen voor de hand liggen. Daarnaast maak je je het proces en het resultaat op een natuurlijke wijze eigen. En niet te vergeten: je voelt verbondenheid met de anderen en je hebt plezier met elkaar.

Speel het spel onderzoekt hoe spelen betekenisvol kan zijn als reflectief en leerzaam gereedschap, of hoe het zelfs als breekijzer de dialoog kan initiëren, kan voeden en verbinding kan maken tussen mensen en onderwerpen, grensoverschrijdend. Managers, trainers en coaches vinden in dit boek handvatten om spelenderwijs, maar op een serieuze manier, betrokkenheid en loyaliteit te vergroten, innovatie aan te jagen of gedrag te veranderen.

Aanbeveling

‘Ellis belichaamt werkelijk haar professionele missie door spelenderwijs mensen te betrekken in het spel om tot nieuwe inzichten en gedrag te komen.’ – Ina Smittenberg, auteur van Organitopia

Productspecificaties

Auteur(s)
Ellis Bartholomeus
Taal
Nederlands
NUR Code
808
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
211x149x11 mm
Gewicht
263 gram
Druk
1
ISBN10
9024429625
ISBN13
9789024429622