image of Van tanker naar speedboot

Van tanker naar speedboot

Door Pieter Daelman
Nederlands | Paperback | 2020  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 29,99

Samenvatting

HOE MANAGE JE CREATIVITEIT IN JE ORGANISATIE?

HOE VERDUBBEL JE DE INNOVATIEKRACHT?

HOE ZORG JE DAT IEDEREEN DAARBIJ HELPT?

Een wereld in permanente verandering vraagt om flexibele, adaptieve organisaties. Toch gedragen veel bedrijven zich nog steeds als een slome tanker. Managers missen vaak de kennis om hun medewerkers mee te krijgen in innovatie en zo de organisatie telkens opnieuw uit te vinden. Met weinig voortgang en een boel frustraties tot gevolg.

Een nieuw idee praktisch ontwikkelen en implementeren, lukt de meeste organisaties nog wel. Het schoentje knelt meestal aan het begin van de innovatiefunnel, de zogenaamde 'fuzzy front-end van innovatie': daar waar de nieuwe ideeën dienen te ontstaan. Voor veel managers is dat nog onbekend terrein. Gelukkig kun je de innovatiecultuur die daarvoor nodig is wel degelijk ontwikkelen en aansturen.

Van tanker naar speedboot leert je aan de hand van het wetenschappelijk onderbouwde Cromax®-framework wat je kunt doen om je medewerkers te inspireren om mee te denken, nieuwe ideeën aan te dragen en zo de innovatiemotor van je organisatie te worden. Wat werkt er effectief en welke foute reflexen moet je zeker afleren? De concrete handvatten in dit boek helpen je om een participatieve innovatiecultuur in je organisatie te introduceren en te onderhouden.

Productspecificaties

Auteur(s)
Pieter Daelman
Taal
Nederlands
NUR Code
800
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
248x178x16 mm
Gewicht
502 gram
Druk
1
ISBN10
9401467099
ISBN13
9789401467094