image of Vergeten

Vergeten

Door David Baldacci
Nederlands | Ebook | 2012   Ebook

Direct te downloaden
(EPUB met digitaal watermerk)

€ 7,99

Samenvatting

Special agent John Puller is de beste van zijn vak. Namens de US Army?s Criminal Investigative Division ? ACID? onderzoekt hij zware misdaden waarbij Amerikaanse militairen betrokken zijn, als slachtoffer of als dader. Maar nu krijgt hij met een zaak te maken die hem persoonlijk raakt: de onfortuinlijke dood van een oude vrouw in het stadje Paradise, aan de Golfkust van Florida.

De plaatselijke politie doet de zaak af als een ongeluk, een ongelukkige val met een fatale afloop. Maar vlak voor haar dood stuurde Betsy Puller Simon, de tante van John, een brief aan zijn vader. Een brief waarin ze schreef dat er zich in het ogenschijnlijk vreedzame Paradise, waar toeristen en rijke gepensioneerden van zonovergoten stranden genieten, vreemde zaken voordoen.

Naarmate zijn onderzoek vordert, raakt Puller er steeds meer van overtuigd dat de dood van zijn tante geen ongeluk was. Dat er achter de façade van wuivende palmen en paradijselijke zandstranden een smerig zaakje schuilgaat. En dat de betrokkenen tot werkelijk alles bereid zijn om de waarheid te verdoezelen?

Productspecificaties

Auteur(s)
David Baldacci
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
332
Uitgavejaar
2012
Druk
2
ISBN10
9044966677
ISBN13
9789044966671