image of Word meesterframer

Word meesterframer

Door Sarah Gagestein, Jolijn Mes
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 23,50

Samenvatting

Heb je soms het gevoel dat je boodschap niet overkomt? Leer dan om je verhaal te framen. Door de juiste woorden te gebruiken,

overtuig je iedereen, voordat ze het doorhebben.

In iedereen schuilt een meesterframer: ook jij kunt leren hoe je taal zo slim kunt inzetten dat je iedereen om je heen kunt beïnvloeden. Dit praktische boek helpt je stap voor stap om een behendige framer te worden. Wat willen mensen graag horen? Hoe laat een brein zich onbewust verleiden? Welke woorden moet je gebruiken en welke moet je vermijden?

Ga je actie voeren tegen een gewasbeschermingsmiddel of een landbouwgif? Kondig je de reorganisatie aan als een bezuiningsmaatregel of is het een investering in je mensen? Vertel je je partner dat je een week gaat feesten met je vrienden, of is het tijd om je sociale contacten aan te halen?

Als je mensen wilt overtuigen, dan kun je het maar beter goed doen. Of je nou politicus, manager of professional bent, gebruik framing zodat jouw verhaal de enige waarheid is die telt.

Sarah Gagestein en Jolijn Mes van Taalstrategie helpen bestuurders, politici en andere professionals om hun inhoudelijke verhaal met een krachtig frame te communiceren. Sarah schreef eerder Denk niet aan een roze olifant en Harder praten helpt niet.

Productspecificaties

Auteur(s)
Sarah Gagestein, Jolijn Mes
Taal
Nederlands
NUR Code
800
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
216x135x28 mm
Gewicht
402 gram
Druk
1
ISBN10
9461263554
ISBN13
9789461263551